terug naar overzicht

Kanban System Design

2 trainingsdagen
€1.499
Baarn

Waarom de Kanban System Design training?

De wereld en de markt zijn voortdurend in beweging. Om als organisatie relevant te blijven, moet je jezelf voortdurend afvragen: “Hoe blijf ik vooroplopen?” Hoe zorg ik ervoor dat ik klaar sta met antwoorden nog voordat de vragen gesteld worden? En hoe bied ik mijn klanten de best mogelijke service? 

Kanban biedt het antwoord! Met deze Kanban methode kun je op verantwoorde wijze veranderen en jouw dienstverlening verbeteren. Het zorgt voor een soepele doorstroming van processen en vermindert de hoeveelheid werk in uitvoering, waardoor jouw organisatie sneller kan leveren dan ooit tevoren.

Voor wie is deze training bedoeld?
Wil jij als teamlid of manager het maximale uit een Kanban systeem halen? Of ben je van plan om binnenkort te starten met een Kanban-initiatief? Dan is deze Kanban training speciaal voor jou!

Wat leer je tijdens deze training?
Deze training stoomt je klaar om Kanban toe te passen in jouw organisatie en daarmee succes te behalen! Ontdek hoe je met Kanban processen analyseert en stap voor stap verbeteringen aanbrengt. Na afloop van de training ben je volledig voorbereid om samen met jouw team direct aan de slag te gaan met Kanban.

Vereiste voorkennis
Geen zorgen als je geen theoretische voorkennis of ervaring hebt! Om de meeste waarde uit de training te halen, is het handig om jezelf voor te bereiden met wat basiskennis. Bereid je voor door het boek Kanban van David J. Anderson of Kanban from the Inside van Mike Burrows te lezen. Stoom je klaar om Kanban succesvol toe te passen in jouw organisatie en behaal uitstekende resultaten.

De training duurt 2 dagen. In die 2 dagen komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • Leer de principes en toepassingen van de Kanban Methode
  • Ervaar de flow in een Kanban system
  • Leer hoe je verschillende vorm van werk kunt onderkennen en kunt benaderen met behulp van risico-classificaties
  • Leer om jouw eigen initiële Kanban systeem te ontwerpen
  • De basis van Kanban metrics

Maarten Hoppen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

Deelnemers die de training Kanban System Design hebben gevolgd ontvangen een certificaat van de Kanban University. Deelnemers die de reeks Kanban trainingen, Kanban System Design (KSD) en Kanban Systems Inprovement (KSI) hebben voltooid, ontvangen de Kanban Management Professional certificering.

Nader overeen te komen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen € 1.499 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen