terug naar overzicht

Kanban Systems Improvement

2 trainingsdagen
€ 1.499
Baarn

Waarom de Kanban Systems Improvement training?

Heb je de Kanban System Design (KSD) training gevolgd en ben je klaar voor de volgende stap? De training Kanban System Improvement (KSI) gaat verder in op de implementatie en dagelijkse uitvoering van een Kanban systeem binnen jouw organisatie. Na deze training ben je in staat om het Kanban initiatief te kiezen dat het beste past bij jouw organisatie en leer je hoe je het systeem kunt beheren en verder kunt ontwikkelen. Zet nu de volgende stap in jouw Kanban reis!

Voor wie is deze training bedoeld?
Deze training is geschikt voor mensen die nu al met een Kanban-systeem werken, al ervaring met Kanban hebben of als onderdeel van onze reeks trainingen.

Wat leer je tijdens deze training?
In deze training leer je hoe je de wendbaarheid van jouw organisatie kunt verbeteren door slimme inzet van mensen en maatvoering. Je ontdekt hoe je een team kunt aansturen en richtlijnen kunt geven voor Kanban vergaderingen. Ook leer je het gebruik van statistieken en rapportages en het opstellen van beleid.

Vereiste voorkennis
Als je al de Kanban System Design (KSD) training hebt gevolgd of een andere basisniveau training hebt afgerond, dan ben je klaar voor de volgende stap. Ter voorbereiding op deze training raden wij aan om “Kanban” van David J. Anderson of “Kanban from the Inside” van Mike Burrows te lezen. Stoom je klaar om Kanban succesvol toe te passen in jouw organisatie en behaal uitstekende resultaten.

De training duurt 2 dagen. In die 2 dagen komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

  • De basis van “evolutionary change” en waarom dit kan helpen weerstand te overwinnen
  • Gebruik maken van de verschillende Kanban cycli om feedback te verzamelen en jouw Kanban systeem te verbeteren
  • Managen van afhankelijkheden tussen verschillende Kanban systemen
  • Een stapje dieper in de Kanban metrics

Maarten Hoppen

Hallo! Mijn naam is Maarten Hoppen en ik werk sinds 2004 in Agile omgevingen. Ik heb een achtergrond in softwareontwikkeling, beheer en management, maar ben sinds 2009 fulltime Agile Coach, Professional Scrum Trainer bij Scrum.org en Accredited Kanban Trainer bij de Lean Kanban University.

Ik geniet van het werken met individuen, teams en organisaties en hen te helpen om op een Agile en Lean wijze te opereren, communiceren en samen te werken. Mijn doel is om productiviteit te verbeteren, te zorgen voor een aangename werkplek en de intrinsieke motivatie te stimuleren.

De laatste jaren zie ik een verschuiving van de focus in mijn werk in de richting van management consulting en het optimaliseren van de organisatie als geheel. In dat perspectief ben ik van mening dat Kanban, op basis van een evolutionaire verandering, het beste instrument is voor het optimaliseren van het geheel en het omgaan met weerstand in een bedrijf. Dat is ook de reden waarom ik mijzelf gecertificeerd heb als een Evidence Based Management (EBMgt) Consultant bij Scrum.org. Ik ben een pragmatische Agilist en altijd op zoek naar de beste combinatie van tools en frameworks om het gewenste doel te bereiken.

Deelnemers die de reeks Kanban trainingen, Kanban System Design (KSD) en Kanban Systems Improvement (KSI) hebben voltooid, ontvangen de Kanban Management Professional accreditatie.

Nader overeen te komen

Training op maat, online of op locatie? Of heb je in-company een offerte nodig?
Komt de datum niet uit? Wil je graag dat we naar jou toekomen? Heb je specifieke wensen ten aanzien van onze trainingen? Geen probleem! We stemmen onze training graag af op jouw behoefte.

Kosten voor deelname aan deze training bedragen €1.499 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief trainingsmateriaal, lunch, versnaperingen, drankjes en certificering.

Direct inschrijven voor deze training

newsbrief
Privacy statement

Delen