VX Company  

Professionele Scrum Training

Professionele Scrum Master Training volgen?

Wil jouw organisatie aan de slag met deze Agile aanpak? Maar vraag je je af hoe je dit moet aanpakken? Volg dan een Scrum Master Training bij VX Company.

Leer Alles Over Scrum

Scrum is een aanpak die organisaties ondersteunt bij het creëren van waarde voor hun klanten. Een belangrijke schakel in Scrum is de Scrum Master. Deze rol is verantwoordelijk voor de effectiviteit van het Scrum team. Een pittige verantwoordelijkheid! De Scrum Master doet dit door te zorgen dat het team én de organisatie Scrum op een goede manier inzet.

In de praktijk begeleidt de Scrum Master de verschillende events binnen een Sprint. En coacht de Scrum Master de Product Owner, de Developers én de organisatie.

Scrum lijkt op het eerste gezicht eenvoudig, maar de juiste toepassing ervan vinden en implementeren in de dagelijkse werkzaamheden kan uitdagend zijn. Daarom is een kundige Scrum Master hard nodig. En een Scrum Master Training kan uitkomst bieden.

Scrum Master Training mét certificering

Een Scrum Master training bij VX Company gaat verder dan alleen kennis vergaren en studeren. Via praktische oefeningen en interactie met gedreven trainers maak je je het Scrum raamwerk op een natuurlijke manier eigen én ontdek je hoe je deze nieuwe vaardigheden kunt toepassen binnen jouw eigen organisatie en team. Na het succesvol afronden van de training ben je voorbereid om dit certificaat van Scrum.org te behalen.

Gedurende de training krijg je een diepgaand inzicht in het Scrum raamwerk en de officiële Scrum Guide. Maar, onze Scrum training is vooral ontworpen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het toepassen van dit raamwerk binnen jouw dagelijkse werk

Dit leer je

Tijdens de training richten we ons op het ontwikkelen van jouw leiderschaps-, coachings- en communicatievaardigheden. Na afloop ben je in staat om jouw team optimaal te ondersteunen en te begeleiden.

Natuurlijk biedt de training aandacht aan de basisprincipes, maar je maakt ook een verdiepende slag in de theorie. We betrekken je actief bij het leerproces door middel van interactieve Agile games. Tijdens de Scrum Master training leer je o.a. meer over:

  • De basisprincipes van Scrum.
  • Wat er verandert als je volgens het Scrum raamwerk gaat werken én hoe je dit in gang zet.
  • In teamverband samenwerken, maar ook coachen en faciliteren.
  • Hoe je als Scrum Master zelforganisatie en ontwikkeling binnen jouw team stimuleert.
  • Hoe je de Product Owner en het team begeleidt om productwaarde te realiseren.
  • En tot slot, hoe je Scrum implementeert in grote organisaties, of complexe trajecten, met meerdere teams.

Onze trainingen bieden de ideale voorbereiding op Scrum.org certificering voor PSM I. Maar let op: voordat je het PSM I examen mag doen, moet je eerst nog een assessment doen op Scrum.org.

Onze Scrum Trainers

Onze trainers zijn ervaren professionals met uitgebreide kennis van het Scrum raamwerk, de verschillende rollen en de Agile denkwijze. Ze hebben eerder hun sporen verdiend als Scrum Master en Product Owner en begeleiden nu dagelijks organisaties en teams in Agile transformaties. Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden worden de lessen tastbaar. Zo begeleiden en onderwijzen ze jou tot succesvol Scrum Master.

Vergroot jouw Scrum kennis

Wil je alleen of samen met jouw team een Scrum training bij ons volgen? Onze experts staan voor je klaar! Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.
Niet gevonden wat je zocht?

Wij bieden ook Agile, Scrum en Kanban trainingen aan. Met onze coaching kun je het volledige potentieel van je team benutten en blijvend ontwikkelen. Wij verzorgen onze (groeps)trainingen overal, of het nu op onze trainingslocatie in Baarn is, in jouw eigen omgeving of op een externe locatie. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op met

Neem contact op met Tjeerd Keuning