terug naar overzicht

30/04/24

Nieuws nieuws

Tjeerd Keuning

+31 6 53 50 43 69


30/04/24

Reviews Opleiding Agile Transformatie Coach

Met veel enthousiasme, voorbereiding en energie is de Opleiding Agile Transformatie Coach in maart voor het eerst van start gegaan. Een opleiding, die niet alleen gericht is op het aanleren van tools en technieken, maar waarbij het accent juist ligt op de diepere lagen van Agile transformatie en coaching. Wie kunnen nu beter zeggen welke waarde de opleiding heeft dan de deelnemers. Hieronder een aantal quotes.

Direct deze training boeken
Wat deelnemers van de opleiding vinden

“Door het Navigatiesysteem heb ik ontdekt dat mijn huidige en vorige opdracht van af het begin al ‘kansloos’ waren“

“Ja, de opleiding heeft ook bij mij een transformatie teweeggebracht. De opleiding heeft mijn beeld en rol als Agile Coach/Scrummaster veranderd. Zoals mindset en werkwijze (structuur) en mijn benadering van een transformatie. Daarvoor zag het ik voornamelijk als een losse verzameling van theoretische en praktische methoden en coach technieken.”

“In mijn beleving (ging) een transformatie alleen maar over frameworks, rapportages en het bijhouden van bla bla… Ik ben tot inzicht gekomen dat voor mij de echte focus ligt op de Agile Transformatie Coach. Ik ben dan ook erg blij met de aanpak van deze opleiding!”

“De manier van samenwerken waarop Saskia en Renke de opleiding geven was een verademing vergeleken bij de andere ‘volgens het boekje opleidingen’. Jullie hebben heel veel voorbereiding gedaan en dat was kwalitatief terug te zien tijdens de opleidingsdagen. Een goed gestructureerde en vol dag programma. Top!”

“Door het Navigatiesysteem heb ik ontdekt dat mijn huidige en vorige opdracht van af het begin al ‘kansloos’ waren”

“Wat ik (ook) waardevol vind van deze opleiding is het maken van een ‘eigen flip’. Waar ik regelmatig op kan terug kijken, van Hoe zat het ook al weer?”

“Tegen anderen zou ik willen zeggen: Ga vooral deze opleiding doen!”

“De manier van les geven heb ik als zeer prettig ervaren. Zonder oordeel, zeer gestructureerd en het mee geven van inzichten.”

“Mijn Agile Kompas heeft mij inzichten gegeven tav mijn aanpak; mezelf bewuster met mijn kracht en visie inzetten als instrument en anders impact maken volgens mijn versie aanpak.”

“Ik zou deze opleiding aanraden aan anderen omdat een verrijking is van jou als mens en expertise als Agile Transformatie Coach – gezamenlijk leren en groeien”

“Goede trainers/ coaches met Agile Transformatie coach expertise, met energieke diverse werkvormen.”

“Ik zou de volgende training van deze trainers willen volgen omdat het gewoon super gave interessante trainers zijn”

“Wat ik (ook) waardevol vind van deze opleiding is het maken van een ‘eigen flip’. Waar ik regelmatig op kan terug kijken, van Hoe zat het ook al weer?”

Ook de Agile Transformatie Coach opleiding ervaren?

Boek de training

Meer weten?

Neem contact op met Tjeerd Keuning

Delen